Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا مستقر در قلعه گنج، جلسه شورای اداری و ستاد مدیریت بحران این شهرستان تا حوالی ساعت ۴ بامداد درحالی طول کشید که جلسه مدیریت بحران در شهرستان همجوار (منوجان) نیز سه‌شنبه شب برگزار شده بود.

حضور میدانی در مناطقی که بیشتر درگیر سیلاب بودند، بازدید لحظه‌ای از اقدامات دستگاه های متولی که مشغول لایروبی مسیل ها بودند و بررسی و جمعبندی نقطه نظرات مدیران محلی از یک طرف و مطالبات مسئولان محلی در ضرورت اجرای مصوبات ۲ سیل زمستان سال گذشته محور این جلسات و بازدیدها بود که محمدمهدی فداکار استاندار کرمان درباره مصوبات مربوط به ۲ سیل پارسال اظهارداشت که گویا در برخی بخش ها برآوردها از سیل فراتر از واقعیت بوده یا دقیق نبوده و پیگیر موضوع هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار ایرنا مستقر در شهرستان قلعه گنج که در جلسه ستاد مدیریت بحران طی بامداد چهارشنبه حاضر بود گزارش داد که در ابتدای نشست، مدیران متولی وضعیت سیلاب و پیش بینی ها در شهرستان قلعه گنج را در حضور استاندار تشریح کردند.

عباس احمدی مدیر جهاد کشاورزی قلعه‌گنج از جمله مدیرانی بود که در جلسه اعلام کرد براساس گزارش ها طی روزهای گذشته در جریان بارش ها یکصد راس دام سبک در دهستان مارز بخش چاه دادخدا تلف شده، یکصد اصله درخت خرما دچار خسارت و نیز ۶ رشته قنات آسیب دیده است.

تلاش خبرنگار ایرنا بعد از این جلسه برای کسب جزییات بیشتر از تلفات ۱۰۰ دام در دهستان مارز که تاکنون اطلاعی از آن منتشر نشده بود تا لحظه مخابره خبر بی نتیجه ماند و برخی نیز احتمال دادند که این آمار مربوط به سیل سال گذشته نیز باشد.

محمد فلاح‌کهن فرماندار قلعه گنج نیز میزان بارش ها در شهر رَمِشک این شهرستان را ۵۰ میلیمتر و در بخش مرکزی ۱۶ میلیمتر اعلام کرد.

وی افزود: خوشبختانه تاکنون تلفات نداشته‌ایم؛ آبگرفتگی در سطح شهر داریم و مسیر تردد در جاده مارز نیز مسدود شده است.

به گفته فرماندار یک مورد برق گرفتگی در شهرستان گزارش شده بود که عوامل اورژانس وی را به بیمارستان منتقل کردند.

فلاح کهن توضیح داد: یکی از مسائل محسوس و ملموس بحث لایروبی مسیل های رودخانه بود که در حقیقت موضوع کفایت نمی کند؛ به طور مثال رودخانه سورگاه از ابتدای شروع تا پایان ۵۰ کیلومتر طول دارد و با این وضعیت تنها راه حل مشکلات، اجرایی کردن مصوبات سفر دکتر مخبر معاون اول رییس جمهور در جریان سیل سال گذشته است.

وی تاکید کرد: نیاز است مصوبات آن سفر برای حل موانع پیش رو در قلعه گنج پیگیری و اجرایی شود که به طور مثال تامین اعتبار و اجرای چهار نقطه آبخیزداری در بالادست رودخانه از مصوبات بود.

بازدید شبانه از مناطق درگیر سیل در قلعه گنج

ضرورت حل مشکل آب نماها و واقعیت نمایی خسارت ها

استاندار کرمان نیز در این جلسه با بیان نتایج مشاهدات میدانی خود از وضعیت گفت: از جمله مشکلات سیل جنوب استان، وجود آب‌نماهای بین مسیرهاست زیرا مقدار آب پشت این آب نماها جمع و موجب انسداد مسیر ها می شود.

فداکار افزود: امشب در منطقه قلعه گنج و منوجان حضور پیدا کردیم، دوستان زحمات زیادی کشیده بودند و در بحث جاده نیز مشخص بود که اقدامات لازم انجام شده است.

وی با بیان اینکه تا نیمه شب تجهیزات و ماشین آلات در حال کار بودند گفت: البته ما مدیران باید بیدار باشیم تا مردم راحت بخوابند؛ آنان به امید ما در منازلشان براحتی خوابیده اند.

فداکار افزود: اعتماد مردم سرمایه مهمی است که به ما مدیران امید دارند.

استاندار کرمان تاکید کرد: با اینکه چند رودخانه الان جاری است و حجم آب بسیار بالایی نیز داشت اما همه مطمئن هستند و این اعتماد عمومی مردم نکته مهمی است که باید مراقب باشیم اعتمادسوزی نشود.

استاندار کرمان در بحث مصوبات بارندگی سال گذشته نیز گفت: در جریان جزییات همه مصوبات سیل سال گذشته به طور کامل نیستم اما آن را پیگیری می کنم.

وی افزود: برخی گفتند که برآوردها خیلی بالاتر بوده یا دقیق نبوده و کل کار(تامین اعتبارات و اجرای مصوبات) آسیب دیده است.

فداکار با اشاره به خدمات رسانی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و سایر نهادها گفت: در حوزه دام تعدادی دام به آسیب دیدگان واگاز و لوازم خانگی نیز برای آنان تامین شده است.

احتمال تخلیه ۱۵ روستا

استاندار کرمان گفت: ما امشب قصد داشتیم ۱۰ تا ۱۵ روستای زیر دست را در رودبارجنوب تخلیه کنیم اما چون شدت جریان آب کاهش پیدا کرد منصرف شدیم و در قلعه گنج نیز شاهد بودیم یک خودرو از آب نما نجات پیدا کرد.

به گزارش ایرنا با هدایت استاندار این جلسه مصوباتی در ضرورت پیشگیری از بروز خسارت های سیل داشت.

برچسب‌ها قلعه گنج کرمان محمد مهدی فداکار سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قلعه گنج کرمان محمد مهدی فداکار قلعه گنج کرمان محمد مهدی فداکار سیل استاندار کرمان قلعه گنج سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد

رئیس حوزه قضایی بخش قلعه‌نو از آزادسازی بیش ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو در محدوده روستا و شهرک صنعتی عشق‌آباد خبر داد و گفت: قلع‌وقمع ۸۶ فقره از ساخت‌وسازهای غیرمجاز با هدف حفظ اراضی کشاورزی انجام شد. - اخبار استانها -

یاسر حسین یزدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ری، با اشاره به تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حوزه قلعه‌نو اظهار داشت: در روستای عشق‌آباد بخش قلعه‌نو شهرستان ری و شهرک صنعتی از حدود 7 سال گذشته تا به حال هیچ‌گونه برخوردی با ساخت‌وسازهای غیرمجاز که اغلب با هدف تبدیل اراضی کشاورزی به باغچه، سوله، دامداری و ... احداث شده، صورت نگرفته است.

وی افزود: در راستای دستور رئیس‌کل دادگستری استان تهران در خصوص حفظ حقوق عامه، اقدامات لازم به جهت قلع‌وقمع 86 فقره از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی موسوم به عشق‌آباد واقع در حوزه قضایی بخش قلعه‌نو، انجام شد.

رئیس حوزه قضایی بخش قلعه‌نو در ادامه گفت: در این منطقه افراد سودجو به‌صورت غیرمجاز اقدام به قطعه‌بندی، احداث بنا و سوله و محوطه‌سازی و دیوارکشی کرده بودند که با اجرای قانون 293 هزار و 600 مترمربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

یزدی در پایان خاطرنشان کرد: مقابله با ساخت‌وساز غیرمجاز در بخش قلعه‌نو از یک سال پیش در روستاهای زمان‌آباد، فیروزآباد، کریم‌آباد و ... آغازشده و در روزهای گذشته نیز تخریب و آزادسازی اراضی کشاورزی در عشق‌آباد اجرایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • بهترین فصل نوراللهی تقدیم به قلعه‌نویی
  • آزمون: بازی با ژاپن شیرین‌ترین برد فوتبالی‌ام بود
  • (تصاویر) قلعه‌ای در ایران قدیمی‌ترین بانک جهان است
  • فیلم| حملات وحشیانه اسرائیل به رفح آغاز شد
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • بامداد امروز بلداجی خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری بود
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه