Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد فلاح کهن روز چهارشنبه در نشست شورای ادارت این شهرستان در حضور استاندار کرمان افزود: اکنون منطقه بشاگرد در همسایگی ما جزو این طرح قرار گرفته و قرار گرفتن قلعه گنج به عنوان منطقه پس کرانه مکران کمک بزرگی به توسعه این شهرستان است.

وی با بیان اینکه بایستی در حوزه راه ها در کوتاه مدت باید برنامه داشته باشیم اظهار داشت: اجرای پروژه جاده قلعه گنج - رمشک در توسعه منطقه تاثیر گذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه‌ داد: در سفر به رمشک به اهالی و مردم این منطقه قول دادم که این پروژه مواصلاتی در هفته دولت آسفالت و افتتاح می شود لذا تقاضا دارم استانداری کرمان در این مورد همکاری ویژه ای داشته باشد.

فرماندار قلعه گنج گفت: همچنین پروژه راه سازی محور مواصلاتی دوم زیارت گیاهان به روستای چاه اسحاق و بخش جلگه چاه هاشم به شهرستان دلکان سیستان و بلوچستان را داریم که اگر این مسیر اجرایی و احداث شود علاوه بر اینکه مسیر سیستان و بلوچستان به بندرعباس ۲۰۰ کیلومتر نزدیک تر می شود، سه استان سیستان و بلوچستان و کرمان و هرمزگان از این راه مواصلاتی بهره مند می شوند و از این مسیر به هم متصل و نزدیک می شوند.

فلاح کهن ادامه داد: قلعه گنج در همه حوزه ها از جمله راه و آب و برق و بهداشت و در تقسیم و توزیع امکانات و اعتبارات براساس شاخص سرانه جمعیت در وضعیت خوب قرار گرفته اما معیار مناسبی برای جبران محرومیت ها و عقب ماندگی های قلعه گنج وجود ندارد.

وی یادآور شد: شهرستان قلعه گنج به اندازه استان گیلان وسعت دارد اما پراکندگی منطقه قلعه گنج خود یک معضل محسوب می شود، این مسئله و نداشتن زیرساخت و نداشتن راه دسترسی به معادن و عدم استفاده از ظرفیت گردشگری، این منطقه را تحت تاثیر قرار داده است.

فرماندار قلعه گنج تصریح کرد: جاده های قلعه گنج کشش و گنجایش حجم ترافیک را ندارند زیرا روزانه نزدیک به یکهزار کامیون در فصل بار از این مسیرها تردد می کنند.

معادن به امداد قلعه گنج بیایند

فلاح کهن گفت: بنیاد مستضعفان کارهای بزرگی در قلعه گنج انجام داده اما عمق محرومیت و عقب افتادگی ها در این شهرستان زیاد است به همین دلیل از استاندار کرمان درخواست می شود که معادن این استان را به امداد قلعه گنج بیاورد.

وی ابراز داشت: معدن مس رمشک فعال است و معادن مس به جای اینکه در رودبار جنوب معین اقتصادی باشند، باید برای سرمایه گذاری و امدادرسانی به مناطق محروم قلعه گنج بیایند و همچنین شرکت های بزرگ دیگری مثل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و قرارگاه خاتم الانبیا(عج) به توسعه قلعه گنج کمک کنند.

فلاح کهن با بیان اینکه در بحث جازموریان به حق قلعه گنج اجحاف شده است ادامه داد: جازموریان ۵۲۰ هزار هکتار دارد اما فقط ۱۱۰ هزار هکتار آن در حوزه رودبار جنوب واقع شده است و اثرات زیست محیطی آن بیشتر متوجه قلعه گنج می شود.

وی افزود: تنها راه برون رفت از چالش بی آبی منطقه انتقال آب از دریا به منطقه قلعه گنج است؛ همانطور که استاندار کرمان در روز معارفه گفت، به انتقال آب در حوزه درون بخشی اعتقادی ندارید و تنها شهرستان نزدیک به دریا شهرستان قلعه گنج است.

وی ادامه داد: اگر انتقال آب اتفاق بیافتد یا حق آبه قلعه گنج از هلیل تامین شود یا منابع آبی را از دریا تامین کنیم قطعا منجر به تغییرات زیست محیطی و ایجاد رطوبت و پوشش گیاهی مناسب و تغذیه سفره های آب زیرزمینی در این منطقه خواهد شد.

استاندار کرمان پس از قلعه گنج راهی منوجان شد.

قلعه گنج در فاصله ۴۵۰ کیلومتری جنوب شهر کرمان قرار دارذ.

برچسب‌ها قلعه گنج کرمان محمد مهدی فداکار استانداری کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قلعه گنج کرمان قلعه گنج کرمان استانداری کرمان استاندار کرمان قلعه گنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۳۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه

فرماندار سربیشه از خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش درح این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا لکزایی با اشاره به بررسی میدانی خود از مناطق سیل‌زده بخش درح اظهار داشت: در مجموع سیل، 490 میلیارد تومان به بخش درح شهرستان خسارت وارد کرد که بیشترین این خسارت‌ها در بخش راهداری و کشاورزی بوده است و هم‌اکنون تمام محورهای مواصلاتی بخش درح بازگشایی شده است.

وی گفت: ارزیابی‌های لازم توسط تیم‌های ارزیابی اعزامی به مناطق سیل‌زده صورت گرفته که برآورده مجموع خسارت سیلاب در 2 ماه گذشته 490 میلیارد تومان بوده است.

فرماندار شهرستان سربیشه در جمع اهالی روستای لانو بخش درح بیان کرد: دولت با تمام امکانات و توان خود آماده خدمت‌رسانی به مردم است همان طور که به محض اعلام وقوع بارندگی و سیلاب تیم‌های مدیریت بحران هلال احمر به منطقه اعزام شدند و از همان ابتدا به بحث امدادرسانی به مردم سیل‌زده پرداختند.

لکزایی اظهار داشت: در بخش کشاورزی با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته حدود 80 میلیارد تومان و در راهداری حدود 300 میلیارد تومان خسارت وارد شده که  گزارش خسارت و ارزیابی‌های صورت گرفته به مقامات استانی و کشوری ارسال شده است و به جد پیگیر هستم که بتوانیم خسارت‌های وارد شده به مردم و زیرساخت‌ها را جبران کنیم. قرار است برای جلوگیری از خسارت‌های ناشی از سیلاب در آینده که دیگر شاهد خسارت به مردم و زیرساخت‌ها نباشیم طرح‌ها و برنامه‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری را اجرا کنیم.

فرماندار سربیشه ضمن شکرگزاری از باران رحمت الهی در این شهرستان اظهار داشت: رفع مشکلات مردم به ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم وظیفه و تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است و با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهند بود.

لکزایی با اشاره به اینکه هم‌افزایی، همیاری و همگرایی یکی از صفات برجسته مدیران شهرستان سربیشه است، تصریح کرد: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان قرار دارد و نهایت تلاش خود را در این زمینه به کار خواهند بست.

وی با ذکر این مسئله که مرتفع شدن برخی مشکلات زمان‌بر و نیازمند صرف زمان بیشتری می‌باشد، یادآور شد: با همراهی و همیاری مدیران ادارات و دستگاه‌های اجرایی، برای رفع مشکلات روستاها و بخش‌های این شهرستان برنامه‌ریزی جامعی انجام شده و می‌شود.

فرماندار سربیشه در ارتباط خسارات سیل اخیر‌ به بخش‌های مختلف افزود: برخی خسارات برآورد شده و در حال جبران و برخی خسارات در حال ارزیابی است که از طریق ادارات مربوطه جبران‌ می‌شود.

لکزایی از آسفالت شدن مسیر 3 کیلومتری جاده فرعی از شهر درح تا منطقه نیزه‌گاه شامل چاه‌های کشاورزی و روستای ملاعباس تا دهه فجر امسال خبر داد و اظهار داشت: با توجه به دوبانده نبودن مسیر سربیشه به درح پیگیری‌های لازم از طریق اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جهت نصب دو دستگاه دوربین کنترل سرعت در این محور انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه مدرسه استثنائی شهید حبیب‌الله رضایی بعد از 15 سال چشم‌انتظاری در شهر درح طی سال گذشته راه‌اندازی شده است ادامه داد: دبیرستان هیئت‌امنایی (شبانه‌روزی)که در دولت قبل کلنگ‌زنی و هیچ اقدامی برای ساخت آن انجام نشده بود، طی دو سال اولیه دولت سیزدهم احداث و تجهیز و در حال ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان است.

فرماندار سربیشه برای استقرار پلیس راه و پلیس راهنمایی و رانندگی در شهر درح(مرکز بخش مرزی درح) قول مساعد پیگیری داد و گفت: در بحث ساخت واحدهای مسکونی محرومان نیز تعدادی واحد احداث و تحویل متقاضیان شده و مابقی نیز در حال احداث است.

لکزایی خاطرنشان کرد: تاکنون در بحث نهضت آسفالت معابر روستایی به میزان 112 کیلومتر عملیات اجرای آسفالت در معابر روستاهای این بخش انجام شده و برای تعدادی از روستاهای زیر 20 خانوار بخش مرزی درح نیز تهیه طرح هادی انجام و در صورت اختصاص اعتبار عملیات اجرای طرح هادی در این روستاها انجام خواهد شد.

انتهای پیام/252/.

دیگر خبرها

  • شهردار شهر ربط معارفه شد
  • هشدار فرماندار طرقبه-شاندیز به گردشگران برای احتمال وقوع سیلاب
  • مجتمع‌های گردشگری در شهرهای شهرستان شهرکرد راه‌اندازی شود
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری با حمله نظامیان صهیونیست
  • رشد ۲ برابری لایروبی قنوات در نطنز
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در استان کرمان
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان