Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر محمدمهدی فداکار که از عصر روز گذشته(سه شنبه) عازم شهرستان های جنوبی استان کرمان شده امروز صبح به قلعه گنج رفت و بعد از بازدید از مناطق مختلف و کلنگ زنی یک کارخانه بسته بندی محصولات کشاورزی، در نشست شورای اداری شرکت کرد.

وی که ۱۱ اردیبهشت ماه امسال از هیات دولت برای استانداری کرمان رای اعتماد گرفت، روز شنبه ۱۷ اردیبهشت در جلسه معارفه خود به متن حکم انتصابش از سوی رییس جمهور اشاره و تاکید کرد که توجه به جنوب استان کرمان به وی تکلیف شده و از برنامه های مهم وی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فداکار در نشست شورای اداری در شهرستان قلعه گنج با اشاره به وضعیت مشکلات در بخش های فرهنگی، آموزشی و صنعتی در این منطقه تاکید کرد که از همه ظرفیت ها برای توسعه این منطقه کمک خواهد گرفت.

استاندار کرمان با اشاره به نارسایی های آموزشی بویژه مشکلات مربوط به دانشگاه ها گفت: دانشگاه های پیام نور استان از جمله در قلعه گنج، عنبرآباد، رابر و انار را در زمانی کلنگ زنی کردیم و باید توسعه می یافتند؛ از این دانشگاه‌ها حمایت می کنیم تا تقویت شوند.

فداکار افزود: مشکل تقویت دانشگاه پیام نور قلعه گنج با همکاری نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی رفع می شود.

وی اظهار داشت: در این زمینه ۲ مشکل وجود دارد، اول اینکه این دانشگاه ها از محل بخش شهریه، هزینه های خود را تامین می کنند که بایستی دانشجویان به این دانشگاه بیایند و همچنین ماهم رشته ها را بروز رسانی و به آن کمک کنیم.

استاندار کرمان گفت: رشته های مورد نیاز باید از اکنون در دفتر انتخاب رشته وارد شود تا افراد بتوانند در دانشگاه پیام نور قلعه گنج ثبت نام کنند.

قول مساعد برای تکمیل مجتمع فرهنگی قلعه گنج

وی همچنین با اشاره به بازدید از مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان قلعه گنج قول مساعد برای پیگیری تکمیل این مجموعه را تا پایان سال جاری داد.

فداکار افزود: مشکل تکمیل مجتمع فرهنگی قلعه گنج با همکاری وزارت کشور رفع می شود، این پروژه در زمانی که ارشاد بودم، پیشرفت فیزیکی خوبی داشت اما طی هشت سال گذشته پیشرفتی نداشته است.

تاکید بر استقرار تمامی ادارات در جنوب کرمان

همچنین استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات بعد مسافت جنوب استان تا شهر کرمان افزود: موافق استقرار تمامی ادارات در جنوب استان کرمان هستم، جمعی وسیع از مردم استان کرمان در این منطقه زندگی می کنند که لازم است با استقرار ادارات دسترسی مردم به خدمات آنان تسهیل شود.

نماینده عالی دولت در استان کرمان تصریح کرد: برخی ادارات در مرکز استان کرمان قرار دارند، در هر حال بعد مسافت تامرکز استان علاوه بر مشکلات فاصله و هزینه، خطراتی برای مردم به وجود آورده است.

جذب نیرو و تکمیل جاده‌ها

وی یادآور شد: جذب نیرو در ادارات استان کرمان از منطقه جنوب این استان بهبود یافته که انشاءالله بهتر هم می‌شود.

فداکار عنوان کرد: فرایند تکمیل جاده های جنوب استان کرمان نیز از محل اعتبارات ملی و کمک استان حمایت می شود.

پیگیری مشکلات جنوب کرمان با همه ظرفیت‌ها

استاندار کرمان گفت: جنوب کرمان علاوه بر بخش کشاورزی، مشکلات غیرکشاورزی نیز دارد که باید پیگیری و رفع شود.

وی ابراز داشت: ستاد راهبردی استان کرمان تجربه ای موفق بوده لذا ستاد راهبردی غیررسمی نیز در جنوب استان طرح کنیم که کارهای جنوب در این مجموعه ساماندهی شود و در زمان راه اندازی زیرساختی فراهم کرده باشیم.

فداکار افزود: این بخش با همفکری و همکاری نمایندگان، ادارات کل و استانداری پیش برود، ضمن آنکه تعهدات سیل در حال انجام است که باید پیگیری شود.

موانع معادن جنوب بررسی شود

وی ادامه داد: بحث معادن خاص در جنوب استان کرمان بایستی در گزارشی جامع ثبت شود تا این معادن را در این منطقه داشته باشیم و موانع آن مشخص باشد تا پیگیری شود.

ایمیدرو پهنه های معدنی قلعه گنج را بلوکه کرده است

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان نیز در این نشست گفت: سه پهنه بزرگ معدنی در شهرستان قلعه گنج تعریف شده که پهنه براحمد در منطقه رَمِشک در اختیار شرکت ملی مس قرار گرفته است.

مسلم مروجی افزود: این پهنه یکهزار و ۹۱۸ کیلومتر مربع بود که ۳۷۷ کیلومتر مربع آن امیدبخش ارزیابی شد و از این میزان ۳۳۰ کیلومتر مربع در اختیار شرکت مس قرار گرفته یعنی پروانه اکتشاف در این منطقه به این شرکت واگذار شده است.

وی یادآور شد: شرکت مس با قدرت در این پهنه فعالیت نمی کند لذا باید به آن ورود کنیم که یا واگذار کند یا تعهد خاصی بدهد تا کار را با قدرت پیش ببرد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: ایمیدرو همه پهنه های معدنی شهرستان قلعه گنج را در اختیار گرفته، نه واگذار می کند و نه خودش کار می کند و از هرراهی وارد شدیم زورمان به واگذاری پهنه ها هم نرسید.

وی عنوان کرد: شرکت ملی مس با راه اندازی یک کارخانه می تواند مشکل اشتغال جنوب استان کرمان را رفع کند اما این شرکت فقط به جاده سازی مشغول است.

مروجی افزود: کارخانه آهک پهنه قلعه گنج مشکل خوراک داشت در حالی که ۱۲۰ میلیون تن ذخیره عالی در منطقه مارز وجود دارد، اما مشکلات زیست محیطی مانعی برای بهره برداری از این ذخایر معدنی است.

وی تاکید کرد: ۱۵ پروانه اکتشاف در حوزه فلزی و غیرفلزی برای شهرستان قلعه گنج صادر شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: در منطقه قلعه گنج تیتانیوم خوبی داریم که در حال اکتشاف است اما عده ای از اینها در اختیار سرمایه گذار بومی بوده که سال ها پیش ثبت شده و بهره برداری نشده است.

وی ادامه داد: در حال رایزنی هستیم تا این مجوزها را واگذار کنند و اگر نشود مجبور به ابطال آن هستیم.

امیدها برای توسعه فرهنگی

به گزارش ایرنا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان نیز از ضرورت تکمیل پروژه مجتمع فرهنگی هنری امام خامنه ای قلعه گنج تا پایان سال جاری خبر داد و با اشاره به بازدید امروز استاندار از این مجتمع نیمه ساخته اظهار داشت: یکی از ضروریات توسعه فرهنگی هر منطقه، تامین زیرساخت هاست و با توجه به ظرفیت های فرهنگی و هنری شهرستان قلعه گنج می طلبد مجتمع فرهنگی هنری این شهرستان با تخصیص اعتبار تکمیل و مورد بهره وری قرار گیرد.

بهرام مسلمی مهنی بیان کرد: یکی از دغدغه های اصحاب فرهنگ و هنر شهرستان قلعه گنج نبود زیرساخت های لازم برای انجام فعالیت های فرهنگی است که در بازدید امروز استاندار از پروژه نیمه تمام مجتمع فرهنگی هنری امام خامنه ای با زبان شعر، نمایش و موسیقی مطرح کردند.

وی اظهار داشت: پروژه احداث مجتمع فرهنگی هنری قلعه گنج حدود ۱۳ سال آغاز و به صورت نیمه ساخته رها شده است.

مسلمی یکی از رویکردهای اصلی دولت سیزدهم در توسعه فرهنگی را رعایت عدالت فرهنگی دانست و عنوان کرد: امیدواریم با حضور استاندار کرمان بزودی شاهد توسعه همه جانبه جنوب کرمان به ویژه در حوزه فرهنگ باشیم.

شهرستان قلعه گنج در ۴۲۰ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار دارد.

استاندار کرمان عصر دیروز وارد شهرستان رودبارجنوب شد و ضمن حضور در جمع چندین خانواده شهید در منطقه جنوب استان، در مراسم آغاز آبرسانی به روستاهای این شهرستان شرکت و از سیل بند جنوب استان و نیز روند اجرای تعهدات جبران خسارت های سیل زمستان پارسال نیز بازدید کرد.

برچسب‌ها قلعه گنج کرمان محمد مهدی فداکار دانشگاه پیام نور دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قلعه گنج کرمان قلعه گنج کرمان دانشگاه پیام نور دولت سیزدهم مجتمع فرهنگی هنری جنوب استان کرمان شهرستان قلعه گنج استاندار کرمان دانشگاه ها جنوب کرمان کرمان گفت ظرفیت ها پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۱۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی

مدیر‌کل میراث فرهنگی استان البرز از طی مراحل بارگزاری در سامانه، واگذاری و مرمت بیش از ۱۰ اثر تاریخی و باستانی استان در سال جاری خبر داد. - اخبار استانها -

رحیم خاکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرج درباره جزئیات مرمت این پروژه‌ها اظهار داشت: زمان تکمیل ترمیم این پروژه‌ها تا پایان شهریورماه تعیین شده‌ که امیدواریم با تامین اعتبار صورت گرفته در این بازه زمانی مرمت های لازم انجام شده و برای بازدید عموم آماده شوند.

وی اضافه کرد: از جمله این مراکز کاروانسرای شاه‌عباسی، قلعه صمصام، امامزاده سلیمان(ع)، امامزاده احمد و محمود، کاروانسرای ینگی‌امام هشتگرد و حمام شهرک طالقان است.

مدیر کل میراث فرهنگی استان البرز به جزئیات برخی از این مرمت‌ها اشاره کرد و ادامه داد: کاروانسرای شاه عباسی از طریق صندوق احیاء در حال واگذاری است و پس از آن به عنوان پارک صنایع دستی(خانه صنایع دستی البرز) فعالیت خواهد کرد.

خاکی با بیان اینکه نقشه‌های قلعه صمصام آماده شده و پس از تایید استان و صندوق احیاء، از طریق مزایده در اختیار بخش خصوصی قرار می‌گیرد، تاکید کرد: مرمت قلعه صمصام تا دو ماه دیگر آغاز می‌شود.

 وی بودجه در نظر گرفته شده برای ترمیم امامزاده سلیمان در اشتهارد را نیز 5 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این پروژه به منظور تعیین پیمانکار متخصص در سامانه قرار گرفته است.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی استان البرز، ینگی‌امام هشتگرد نیز برای انجام مرمت جزیی در سامانه قرار گرفته است و مقرر شده است طبق برنامه مرمت تمامی این پروژه ها تا پایان شهریورماه امسال به پایان برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • هلندی‌ها برای بازداشت نتانیاهو آستین بالا زدند
  • تعداد ۳۷ هزار نفر در جنوب کرمان واجد شرایط مسکن ملی شناخته شدند
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • ۱۷ اردیبهشت‌ماه سالروز تشکیل بسیج سازندگی